IDENTITEIT MARKETING

Dat is waar mijn kracht ligt. Het bedenken van een huisstijl die helemaal doorgetrokken wordt in jouw bedrijf. Ik werk alles voor je uit zodat jouw merkfilosofie online aan alle kanten te herkennen is. Met andere woorden jouw indentiteit voer ik online tot in de puntjes voor je uit! Of dit nu in een compleet pakket is, een bepaald gedeelte of stap voor stap. Samen gaan we kijken naar een oplossing die voor jou betaalbaar is maar bovenal goed aanvoelt. 

Eigenaar Mariska Massa Kemper

HET AANBOD

WEBDESIGN

Een website is tegenwoordig hét nieuwe visitekaartje. De plek waar in één oogopslag te zien is wie jij bent, waar je bedrijf voor staat en wat je totaalaanbod is. Dit gecombineerd met eventueel een webshop maakt je bedrijf tot een krachtige machine om meer klanten te generen dus meer omzet. Ontdek de mogelijkheden en laatt een professionele site het werk voor je doen en zorgen dat die nieuwe klant bij jou terecht komt. 

SOCIALMEDIA

Socialmedia blijft voor heel veel bedrijven ‘een dingetje’. Het vinden van tijd, het uitwerken van een strategie, het bedenken van content, hashtag strategie, het inregelen van social shopping, het maken van een goede bio, een eigen linktree page en zo zijn er nog heel veel aspecten. Het is een tijdrovende klus die ik graag voor je uithanden neem. Ik kijk graag samen met jou naar mogelijkheden die bij jou passen.

VISUAL DESIGN

Visual design is een mooi woord voor het doorvoeren van je huisstijl in alle uitingen naar buiten! Het gaat over het creëren van herkenning. Een huisstijl waarin jouw identiteit helemaal naar voren komt. Goede personal branding of zoals ik het noem identiteit marketing zorgt voor het aantrekken van de juiste klant. Een klant die jouw taal spreekt en je begrijpt. Een klant die aangetrokken wordt door jouw stijl on-, & ofline

TEKSTEN

De kunst van copywriting! Herken je ze? ‘Even Apeldoorn bellen’, ‘Because you worth it’ of ‘Think different, be smart’. Mooie copykunsten die de kracht van een merk of campagne (mede) bepalen. Of het nu gaat om oneliners of de inhoud van je website, het is van groot belang voor het succes van je business.  Jij kent jouw eigen verhaal als geen ander en ik zorg dat jouw verhaal in de juiste woorden en op een aantrekkelijk manier vertaald wordt.