Passie & gedrevenheid
leidt tot de meest mooie creaties

Graag geven wij het woord aan Bettina van Knots about home. Wij zij verheugd jullie echte unieke kunstwerkjes aan te kunnen bieden die zijn vervaardig met de hand. Bettina is het klassieke voorbeeld van een ondernemer in spe die nu al een levensstijl heeft gecreëerd waarin ondernemen en privé in balans zijn en waarin geleefd wordt vanuit het hart en met passie. 

 

Mijn naam is Bettina, 23 jaar oud en ik woon in Enschede. Inmiddels ben ik alweer vijf jaar bezig met mijn studie Technische bedrijfskunde aan de Universiteit van Twente en begint deze fase zich af te ronden. In het dagelijkse leven werk ik als student assistent, geef ik bijles, zwem ik (lekker op mijn eigen tempo) en onderneem ik vaak dingen met vriendinnen. Sinds kort kan ik samen met mijn vriend heerlijk genieten van ons eigen thuis en zo is ook het idee voor Knots about Home ontstaan:

In je drukke leventje gaan de dagen zo snel en raak je soms even de balans kwijt. De balans tussen werken, presteren en verplichtingen tegenover genieten, geest en bewustzijn. Zeker in mijn geval, als student, gebruik je meer je hoofd dan je gevoel en verwatert de connectie met je lichaam. Dit maakt momenten waarin je even niet denkt, maar voelt extra belangrijk. Je creatieve brein stimuleren helpt je om je geest rust te geven en je optimale zelf te zijn. Zo vormt dit voor mij momenten van ontspanning waarbij je even niet meer iets hoeft. Gewoon, kijken waar het heen gaat.  Dit kan zijn schilderen, tekenen, knutselen en voor mij zo ook de kunst van macramé. Elk stuk straalt zijn eigen karakter uit, heeft zijn eigen inspiratie en zijn eigen moment. Knots about Home gaat over het creëren van een fijne, veilige sfeer waar je echt kan ontspannen. Maak het moment waarop je thuis komt, ook het moment waarop je je thuis voelt.

Alle werken van Knots about Home zijn gemaakt van 100% katoen, verschillende texturen worden gebruikt en ook de basis, de stok, creëert een eigen look. Ik hoop dat mijn werken een unieke uitstraling geven aan de ruimte en rust brengen in het dagelijkse leven. En wie weet ook bijdragen aan het creëren van jouw eigen thuis.

Liefs Bettina,

Knots about Home